O prioritate a administrației publice județene este realizarea de investiții. O infrastructură modernă stă la baza dezvoltării localităților și de aceea ne implicăm în permanență pentru atragerea de fonduri și demararea de proiecte. În decursul anilor, Consiliul Județean a obținut finanțare pentru mai multe obiective și suntem mândri de faptul că Vrancea s-a situat pe primele locuri la nivel național în ceea ce privește numărul și valoarea investițiilor atrase în infrastructură.

Dezvoltarea obiectivelor turistice, consolidarea, restaurarea și punerea în valoare a clădirilor de patrimoniu reprezintă o altă prioritate a administrației județene, iar în acest sens există investiții derulate cu fonduri europene, care au rolul de a face cât mai atractiv județul nostru pentru turiști, atât din țară cât și din străinătate.

Importante sunt și sănătatea cetățenilor și asigurarea unor servicii medicale la cele mai înalte standarde. De aceea, la sfârșitul anului 2017 am identificat soluția de finanțare pentru construirea unui nou spital județean în Focșani, cu finanțare de la U.E. Este un proiect de anvergură, un proiect ambițios la care țin foarte mult și care sper să fie demarat cât mai curând, pentru ca toți cetățenii județului Vrancea să beneficieze de un act medical de calitate.

Rezultatele tuturor proiectelor demarate în ultima perioadă vor fi vizibile peste câțiva ani, când vrâncenii vor avea drumuri modernizate la nivel european, clădiri de patrimoniu frumoase și îngrijite, și, foarte important, un spital nou și modern.

Considerăm că unitatea, libertatea și prosperitatea trebuie să fie valori în care să credem cu sfințenie, pentru că atunci când românii au fost uniți au putut depăși orice obstacol și au realizat tot ceea ce și-au propus.

Avem speranța că și pe viitor vom duce la îndeplinire a tot ceea ce ne-am propus, pentru ca vrâncenii să trăiască mai bine.

Așa să ne ajute Dumnezeu!