Mesajul pe care îl transmit, în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Vrancea, este în primul rând un mesaj de mulţumire adresat tuturor vrâncenilor care au fost la vot, care au înţeles importanţa votului şi ne-au învestit cu încrederea lor, pentru a-i reprezenta în acest for de conducere al judeţului.

Vremea vorbelor mari a trecut. Vremea realizărilor vizibile doar pe hârtie s-a dus și ea. Vreau să am un mandat la finalul căruia vrâncenii să simtă că viața lor s-a îmbunătățit, că au acces la toate facilitățile de care se bucură cetățenii Uniunii Europene, că județul nostru se poate compara cu cele din vestul țării. Voi face tot ce depinde de mine ca în următorii patru ani să reuşim să fim într-un dialog politic constructiv, să continuăm proiectele care au fost începute şi să susţinem proiecte noi, de interes pentru vrânceni şi pentru dezvoltarea judeţului Vrancea.

Trebuie să punem bazele unei administrații publice moderne și performante, transparentă și orientată către cetățeni.
Pentru a realiza aceste obiective este nevoie de unirea eforturilor tuturor vrâncenilor, fie că sunt simpli cetățeni sau aleși locali, pentru construirea unui viitor comun, prin noi înșine.

Cătălin Dumitru Toma

Președintele Consiliului Județean Vrancea